Beautiful Synonyms in the following sentences. Write your answer on the answer sheet. Select the word/phrase having the closest meaning to the underlined word/phrase
Beautiful Synonyms In the present age of competition, the rating of the mental ability to respond instantly and correctly through reflex actions, in different situations is of paramount importance.
The ability and the potential of a candidate for a career examination are being evaluated and assessed these days mainly by means of Aptitude Tests.
Question 1. Affinity
Answer:- 👇
- liking 👈
- similarity
- connection
- resemblance
Question 2. Affluence
Answer:- 👇
- wealth 👈
- fear
- persuasion
- consideration neglect
Question 3. Aftermath
Answer:- 👇
- consequences 👈
- declaration
- solicitous
- predisposition
Question 4. Agast
Answer:- 👇
- horrified 👈
- pleased
- happy
- down cost
Question 5. Aggravate
Answer:- 👇
- to make good
- to make it worse 👈
- to advise
- to runaway
Question 6. Aggression
Answer:- 👇
- attack 👈
- revenge
- lazy
- hardworking
Question 7. Agitate
Answer:-👇
- arouse 👈
- tranquillise
- tortour
- pacity
Question 8. Agony
Answer:- 👇
- anguish 👈
- peace
- injury
- fury
Question 9. Alienate
Answer:- 👇
- to join with
- sicken
- estrange 👈
- banish from the country
Question 10. Align
Answer:- 👇
- motivate
- desert
- join 👈
- depart
0 Comments