Synonyms of Beautiful |
Synonyms of Beautiful In this context, the material provided in this book has been so arranged as to meet the requirements adequately, help and assist the candidates seeking admission/entry in CA, ICMA, PPT, AAT, IBA MBA, BBA, BCS, B.Com, MCS, Bank Officers, Armed Forces, and other competitive examinations. This website is designed to serve as a self-help guide to develop one's approach and prepare him to solve the given problems in the allotted limited time. Efforts have been made to provide all the relevant material in totality, under different
Synonyms of Beautiful pages each with an introductory note, some solved examples plus comprehensive exercises for the readers to achieve a smooth and prompt understanding of the problems.
Nevertheless, there is always room for improvement in any field and a book is no exception. Therefore, for improvement of the book in hand suggestions will be gratefullyWelcome.
Question 1. Allegiance
Answer:- 👇
- obligation 👈
- allegation
- state
- narrate
Question 2. Alleviate
Answer:- 👇
- mollify 👈
- aggravate
- dissolve
- replace
Question 3. Alliance
Answer:- 👇
- marriage
- separation
- departed
- unite👈
Question 4. Allude
Answer:- 👇
- pass
- refer 👈
- limit
- allow
Question 5. Allure
Answer:- 👇
- to respect
- tempt 👈
- seek
- decorate
Question 6. Allusion
Answer:- 👇
- fantasy
- baseless
- fact
- reference 👈
Question 7. Ally
Answer:- 👇
- Friend
- colleague
- partner
- companion 👈
Question 8. Altercation
Answer:- 👇
- Adjustment
- repair
- quarrel 👈
- split personality
Question 9. Amalgam
Answer:- 👇
- mixture 👈
- confusion
- orderly
- problem
Question 10. Amalgamate
Answer:- 👇
- to crush
- separate
- combine into a uniform whole 👈
- melt
0 Comments