
Importance Synonyms
Importance Synonyms are a word or phrase that means exactly or nearly the same as another word or phrase in the same language, for example, shut is a synonym close.
Importance Synonyms The East was a synonym for the Soviet empire.
Question 1. Adjacent
Answer:- 👇
- respect 👈
- disregard
- hate
- flattery
Question 2. Admonitory
Answer:- 👇
- insulting
- angry
- high-handed
- warning 👈
Question 3. Adorable
Answer:- 👇
- attractive 👈
- boring
- adjustable
- permissible
Question 4. Adroit
Answer:- 👇
- interested
- efficient
- skillful 👈
- amusing
Question 5. Adulterate
Answer:- 👇
- to cook partially
- to add water
- smoke foods
- to poor the quilty by adding another substance 👈
Question 6. Adverse
Answer:- 👇
- not eager
- to the point
- not connected
- opposite 👈
Question 7. Adversity
Answer:- 👇
- opponent
- hardship 👈
- opening
- agency
Question 8. Aerobic
Answer:- 👇
- sky diving
- flying
- physical exercise 👈
- self-defense
Question 9. Affectation
Answer:- 👇
- pretense 👈
- reality
- standing
- adverse effect
Question 10. Affiliate
Answer:- 👇
- annex 👈
- justify
- antiquate
- support
0 Comments