Synonyms beautiful |
Synonyms Beautiful In the present age of competition, the rating of the mental ability to respond instantly and correctly through reflex actions, to different situations is of paramount importance.
Synonyms beautiful The ability and the potential of a candidate for a career examination are being evaluated and assessed these days mainly by means of Aptitude Tests.
Question 1. Acidulous
Answer:- 👇
- witty
- realistic
- slightly sour 👈
- very generous
Question 2. Acquittal
Answer:- 👇
- familiarity 👈
- ignorance
- connection
- intelligent
Question 3. Acquittal
Answer:- 👇
- clearance 👈
- conviction
- execution
- intelligent
Question 4. Acrimonious
Answer:- 👇
- bitter 👈
- agitative
- execution
- volatile
Question 5. Acumen
Answer:- 👇
- cleverness 👈
- obtuseness
- adamant
- astute
Question 6. Adamant
Answer:-👇
- good-natured
- lovely
- stubborn 👈
- ugly
Question 7. Addicted
Answer:- 👇
- habitually dependent 👈
- furiously concentrating
- upset or disturbed
- despairing
Question 8. Addle
Answer:- 👇
- to confuse 👈
- shake-up
- increase
- add
Question 9. Adhere
Answer:- 👇
- give up
- stick 👈
- criticize
- appear
Question 10. Adjacent
Answer:- 👇
- contiguous 👈
- cut off
- sharpened
- lazy
0 Comments