Synonyms Select the word/phrase having the closest meaning to the underlined word/phrase in the following sentences. Write your answer on the answer sheet. Synonyms
Question 1. Abundance
Answer:- 👇
- Scarcity
- Plenty
- excess 👈
- access
Question 2. Accentuate
Answer:- 👇
- to speed up
- emphasize 👈
- agree
- act strongly
Question 3. Access
Answer:- 👇
- an elongated
- means of entering 👈
- large surplus
- a keeping in repair
Question 4. Acclamation
Answer:- 👇
- harmony of feeling
- possession of something new
- appointment
- enthusiastic approval 👈
Question 5. Acclimation
Answer:- 👇
- storm's end
- keenness
- decline
- adaptation 👈
Question 6. Accolade
Answer:- 👇
- balcony
- outer garment
- drink
- honor 👈
Question 7. Accomplice
Answer:- 👇
- friend
- fatalist
- companion in crime 👈
- hardworking
Question 8. Accrue
Answer:- 👇
- come about by the addition 👈
- reach summit
- create a crisis
- process
Question 9. Accumulate
Answer:- 👇
- to select
- to collect
- to pile 👈
- to stock
Question 10. Acerbic
Answer:- 👇
- boorish
- bitter 👈
- inane
- ingratiating
0 Comments