Showing Synonyms |
Showing Synonyms make your writing more interesting, beautiful, and successful. Showing Synonyms, antonyms, definitions, and example sentences help you find the right work quickly.
Question 1. Abjure
Answer:- 👇
- Discuss
- renounce 👈
- run of secretly
- perjure
Question 2. Ablution
Answer:- 👇
- censure
- mutiny
- survival
- washing 👈
Question 3. Abolish
Answer:-👇
- nullify 👈
- build
- erase
- disappear
Question 4. Abortive
Answer:- 👇
- unsuccessful 👈
- consuming
- financing
- familiar
Question 5. Abrogate
Answer:- 👇
- cancel 👈
- established
- decorate
- explain
Question 6. Abscond
Answer:- 👇
- conceal oneself 👈
- remain
- abstract
- fabricate
Question 7. Absolve
Answer:- 👇
- penalize
- digest
- concentrate
- discharge 👈
Question 8. Abstemious
Answer:- 👇
- moderate 👈
- diligent
- indulgent
- sophisticated
Question 9. Abstinence
Answer:- 👇
- restrained eating or drinking 👈
- vulgar display
- department
- reluctance
Question 10. Abstruse
Answer:- 👇
- complex 👈
- disgusting
- stubborn
- obvious
0 Comments