Number Series |
Maths number series: If you read the series you see that + 1 is added in every preceding digit to reach the next digit Correct answer will be then 6 and 7.
Number Series The Figure of digits may be enhanced for completion of the series up to whatever the digit is:
Example: 1 2 3 4 7 11 16, ff
question 1. 15, 11, 7, 14, 10, 6,?
Answer:- 👇
- 4
- 6
- 8
- 12 👈
question 02. 7, 4, 12, 9, 27, 24,?
Answer:- 👇
- 11
- 36
- 48
- 72 👈
question 03. 7, 10, 9, 12, 11 ..... .....?
Answer:- 👇
- 14 13 👈
- 12 14
- 13 14
- 14 11
question 4. 1, 6, 36, 3, 18, 108,?
Answer:- 👇
- 7
- 9 👈
- 8
- 10
question 5. 2, 4, 7, 11, 16, ..... .....?
Answer:- 👇
- 21 29
- 22 28
- 21 28
- 22 29 👈
question 6. 3, 12, 6, 24, 12, 48,?
Answer:- 👇
- 24 👈
- 32
- 36
- 40
question 07. 1/16, 1/4, 1/2, 2, 4, 16,?
Answer:- 👇
- 24 👈
- 32
- 36
- 40
question 08. 3, 9, 14, 18, 21, 23,?
Answer:- 👇
- 24 👈
- 25
- 26
- 27
question 09. 20, 25, 23, 28, 26, 31, 29, 34,?
Answer:- 👇
- 33
- 32 👈
- 31
- 30
question 10. 20, 21, 23, 26, 30, 35, 41, 48,?
Answer:- 👇
- 55
- 54
- 56 👈
- 59
0 Comments